sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Uslu Airlines - Mexico City + Lakkaukset

Seuraavaksi esittelyyn pääsee Uslu Airlinesin Mexico City - tovereiden kesken MEX. Tämä oli koostumukseltaan täysin samanlainen kuin samaisen merkin HHP, jonka esittelin teille edellisessä postauksessa. Tosin tässä oli ohuempi suti, josta tykkäsin hitusen enemmän. Nyt lähemmin tiirailtuani näiden kolmen testiin saamieni lakkojen suteja, huomasin että jokaisessa se on erikokoinen.. Miksi? Ei käy kyllä itselleni järkeen. Tosin onhan Essielläkin kaksi erikokoista sutia, mutta kolme on jo aika ihmeellistä. Düsseldorfissa suti on kaikista ohuin, joten saa nähdä miten sillä lakkaus sujuu.


Mexico City on häikäisevän kaunis kirkas oranssi, joka kuivuu semi mattaiseksi. Koostumukseltaan tämä on jelly, eli todella läpikuultava. Kolmella kerroksella saa kuitenkin suhteellisen peittävän lopputuloksen, mutta suosittelen silti lakkaamaan alle peittävämmän lakan. MEX kuivuu todella nopeasti, joka nopeuttaa kerrosten lakkaamista. Ei valunut kynsinauhoille, eikä siistittävää juuri jäänyt.



Tämän lakan olisin jättänyt mielelläni ilman koristeluita, mutta halusin yhdistää tähän kesäisiä valkoisia kukkia ja pilkkuja.


Löysin leimalaattakansiosta yhden unohdetun Born Pretty Storen leimauslaatan, jossa on ihania kiekuroita ja kukkakuvioita. Laatta on BP-28. Leimasin Konadin valkoisella keskisormeen ja nimettömään kukkia ja kiekuroita, jotka jäivät aika reikäisiksi. Ei nuo leimaushommat tahdo aina onnistua, mutta en enää viitsinyt alkaa leimoja uusimaankaan, kun kuvioita kuitenkin kynsille asti pääsi. Dottarilla pilkuttelin sinne tänne muutaman pilkun, ja siihenkin käytin Konadin valkoista.


Näistä lakkauksista tuli ihanan kesäiset ja mieleiset. Tämä talvi saisi jo räntäsateineen ja pääkallokeleineen väistyä.. Minä haluan kesän, nyt heti!


Pakko vielä sanoa siitä Hong Kong Heliportista muutama sananen. Poistovaiheessa lakka ei meinannut millään lähteä kynsiltä. Tuntui siltä kuin glitteriä yrittäisi hinkata pois. Taitaa siis olla aika kestävä lakka kynsillä! Uskoisin että tämä on samaa kastia.


*Lakka on saatu Bangerheadilta blogiin esiteltäväksi. En hyödy linkkien klikkailuista tai ostoista, ne ovat vain teitä varten!

12 kommenttia:

  1. Ihanan sävyinen lakka, ja tosi kivat koristelutkin tässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko myöntää, että tämä lakka on kyllä kaunis! Kiitoksia! :)

      Poista
  2. Uutuudet kiinnostaa aina, mutta tässä tapauksessa ei oo kyllä jelly-/cremelakoille eduksi, jos poistaminen on hankalaa. :( Muuten kyllä kiva väri ja tykkään varsinkin noiden leimausten kanssa!

    Mäkin odotan jo niin kesää... talvi on aivan turha vuodenaika ja sit se on vielä useimmiten just tätä säätä mitä tänäänkin näyttäs olevan tarjolla. No, valoa kohtihan tässä jo mennään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Varsinkin jos lakkaa kynsiä useasti, ei oo kiva hinkutella edellisiä lakkoja hikihatussa pois.

      Talvenhan vois periaatteessa pyyhkiä vuodenajoista pois. Kevättä tahi kesää tässä jo kovasti kaipaillaan. :)

      Poista
  3. wau, ompa ihanat kynnet <3 koristelut näyttää superhyvältä !

    VastaaPoista
  4. Onpa mehukas lakka! Slurps! Kaunis lakkaus.

    VastaaPoista
  5. Upea lakka ja upeat koristelut. :)

    Kieltämättä iso miinus, jos lakkaa saa hinkutella pois pidempään. En ehkä mitään muuta inhoa yhtä paljon lakkoja vaihtaessa kuin tuota. Glitterlakkoja laittaessa sentään ottaa sen tietosen riskin, että voi joutua hinkuttamaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! :)

      Totta! Glittereitä ei edes kovin usein huvita laittaa kynsille, kun se poistaminen ei oo mitään herkkua.. :D

      Poista