lauantai 14. helmikuuta 2015

#ablecs15: Will You Be My Valentine? + Arvonnan 2 voittaja!

Toiset haastekynnet heti perään, juuri sopivasti ajallaan! Tänään nähdään vuorostaan ystävänpäivälakkaukset - ensimmäiset ja viimeiset tänä vuonna. Mä odotan aina innolla ystävänpäivää juurikin lakkausten takia. Aina on mielessä kaikenlaista söpöä, mutta niitähän ei sitten ikinä muista kun se ystävänpäivä koittaa.. Ihan jollain randomilla mennään siis tällä kertaa.

Pieni visio mulla kuitenkin oli lakkojen suhteen - pinkkiä ja kultaa, sekä hitusen oranssia! Nämä kaikki sattuivat olemaan OPIn lakkoja.


Keskisormeen, nimettömään ja peukaloon lakkasin kaksi kerrosta Love.Angel.Music.Baby lakkaa. Päälle maalasin ohuella siveltimellä sydämiä. Ei kyllä tullut kovinkaan mielekkään näköisiä.. Halusin kuitenkin taas maalata itse, enkä leimata. Leimoilla olisin kyllä saanut parempaa jälkeä. :D

Etusormeen lakkasin kaksi kerrosta uutta murustani - Where Did Suzi's Man-go? ja pikkurilliin kaksi kerrosta Kiss Me I'm Brazilian. Kynsien tyviin kiinnitin erivärisiä pieniä helmenpuolikkaita, jotka sain Inkki Pinkki verkkokaupasta testattavaksi. Ovat ihan perus helmenpuolikkaita. Vähän kyllä ärsytti, kun nämä on sekaisin hyrrässä. Tykkään itse pitää järjestystä yllä ja olisi mukava, jos nämä helmet olisivat olleet värijärjestyksessä.. :D Pikkuvikoja! Tällä helmihyrrällä on hintaa 1,80e, mutta eipä näytä enää olevan tarjolla Inkki Pinkissä o_O. Taitavat olla loppuunmyyty.


Me vietetään tämä päivä kakkuja ja herkkuja mussutellen, sillä tultiin juhlimaan siskon pojan synttäreitä! :)


Ja sitten toisen arvonnan voittajaan! Palkintonahan oli OPIn Nordic-kokoelman neljä minilakkaa, kaksi Avojuicen minikäsirasvaa ja maaliskuun Livbox! Osallistumisia tuli ihan huima määrä, kiitokset siis kaikille osallistuneille!! :) 

Arvonnan voittaja on.... nellasi!

Pyysin teitä myös kertomaan, minkä lakan valitsisit, jos saisit valita vain yhden. Ihania erilaisia lakkavalintoja näytti kaikilla olevan. :) Vaikka teidän kommenttinne eivät vaikuttaneet arvonnan tulokseen, niin tässä vielä voittajan kommentti ja lakkavalinta:

"Jos pitäisi päättää vain yksi lakka, niin se olisi OPI:n Don't pretzel my buttons :) Se on sen verran neutraali lakka, että sitä voisi käyttää aina!"

Onnea nellasi! Otathan minuun yhteyttä mahdollisimman pian sähköpostiini rouskk@gmail.com. Jos voittajasta ei kuulu maanantaihin mennessä, niin arvon palkinnon uudestaan. Jos arpaonni ei tällä kertaa suosinut, niin Nordic-kokoelman minilakkapaketin (eipäs voikaan, kun näitä ei enää heidän sivuiltaan löytynyt.. ) ja käsivoiteet saa ostettua Kauneudenkauppa.fi verkkokaupasta. Livboxin voi tilata heidän omilta sivuiltaan!


Ps. Yksivuotis-arvontaan on vielä kaksi päivää aikaa osallistua!

Miten te vietätte ystävänpäivää? :)


20 kommenttia:

  1. Ihan vaan kotosalla :) ei mitään romanttista tiedossa. Hyvää ystävänpäivää, nätit kynnet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on siinäkin jotain, koti on paras! :) Kiitos Taina, sitä samaa sinulle! <3

      Poista
  2. Söpöt kynnet ja hyvää ystävänpäivää roosa ♡

    VastaaPoista
  3. Oi kun söpöt! Hyvää ystävänpäivää! <3
    Täällä mennään kotosalla, esikoinen kipeänä.. Turkuun oltais lähdetty käymään mutta taitaa mennä telkkarin ääressä tämä päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rose! Sitä samaa sinulle! <3

      Voi ei :( Pikaisia paranemisia lapsoselle! <3

      Poista
  4. aivan mahdottoman suloiset kynnet <3 Kiss me I'm Brazilian on kyllä loistava ystävänpäivälakka! Ja hyvää ystävänpäivää ihana <3

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet<3 Värit sopii hyvin yhteen!

    VastaaPoista
  6. Herkulliset kynnet! Vautsi! Käytiin miehen kanssa kokeilemassa ekaa kertaa nepalilaista ruokaa, ja olikin kyllä hyvää. Sitä ennen parit oluet pystärissä nälkää villitsemään. :)

    VastaaPoista
  7. Mä käytin yhden illan näpertämällä tollasesta helmihyrrästä värit omiin lokeroihinsa :D On niin ärsyttävää kun ei esim tiedä paljonko on vielä jotain väriä jäljellä jos ne on sekaisin. Ja samalla sai sitten tyhjiä lokeroita joihin sain muita värejä kun ostin jostain sellaisia mitkä tuli muovipussissa. Mutta oli kyllä aika hermojaraastavaa hommaa, kun ne on niin sähköisiä ja omapäisiä tyyppejä ne helmenpuolikkaat että menevät justiin sinne minne itse haluavat :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh gosh! :D Sepä se! Sitten niitä helmiä löytyy joka hemmetin kolosta, jos niillä alkaa leikkimään. :D Mullakin pitäis varmaan järjestellä ne, jos hermoja ja aikaa riittää.. :D

      Poista
  8. Ihanaiset kynnet ^.^ Sopii kyllä hyvin teemaan ♡

    VastaaPoista
  9. Voi Roosa...! Oon ollut mahottoman huono kommentoimaan viimesen viikon ajan (tajuttoman huono olo koko ajan, joten koneella ei jaksa istua ja puhelimella kommentointi ei ota onnistuakseen :/) ja eniten se harmittaa juuri niiden blogien kohdalla joiden lukeminen ja kommentoiminen on tullut vakioksi. Ihanat on kuitenkin nämä kynnet, aivan mainiot ystävänpäivän viettoon! Värit on suorastaan herkulliset ja tykkään, kun kynsillä on paljon "täytettä" :) <3

    Ps. Onnea voittajalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ei se mitään!! :) Mustakin on tullut tosi laiska, enkä nykyään jaksa pahemmin kommentoida :/ Mä jo mietinkin mihin sä oot kadonnut! :)

      Suuret kiitokset! <3

      Poista
  10. Söpöt! Tuli nälkä ku näitä katto. Outoa... :D

    VastaaPoista