torstai 12. helmikuuta 2015

#ablecs15: Something Other Than Pink

Kyllä, minäkin lähdin tähän mielenkiintoiseen The Finnish(able) Nail Art keväthaasteeseen! Viime syksynä tämä haaste meni multa kokonaan ohi kaiken muun hässäkän takia. Toki mä ihastelin muiden taideteoksia blogeissa ja instassa, ja kärsimättömänä odotin, josko tälle keväälle tulisi uusi haaste. Onneksi Annie, Katjamaria ja Mirka suunnittelivat uuden haasteen meidän kaikkien iloksi! :)

Tänään siis vuorossa Something Other Than Pink. Jos ei pinkkiä voi kynsille laittaa, niin pistetään sitten punaista! :D Nämä lakkaukset mun on pitänyt toteuttaa jo pari kuukautta sitten, mutta mulla ei ole ollut sopivia tarvikkeita näiden tekemiseen. Tai itseasiassa multa puuttui vain punainen samettipulveri. Onneksi sitä sai näppärästi eBaysta tilattua, eikä toimituksessakaan kovin kauaa mennyt.


Mun tytöllä on Elmo pehmolelu, joka on hänen ehdoton lempparilelu. Elmo roikkuu matkassa määränpäästä huolimatta! :D Halusin tehdä simppelit Elmo-lakkaukset, koska mun tyttöni ihastelee aina lakkauksiani. Ja kyllähän se näihinkin ihan rakastui! :D


Lakkasin ensin yhden kerroksen punaista China Glazen Seeing Red -lakkaa. Päälle laitoin kerroksen pikakuivattajaa ja töpöttelin nopeasti päälle samettipulveria. Lopputuloksesta tuli ihanan pehmoinen! Samettipulverin päälle piirsin Elmon naaman. Silmät tein siveltimellä ja ginan valkoisella, nenän tein dottarilla ja OPIn Where Did Suzi's Man-go? -lakalla ja mustat kohdat piirsin mustalla koristelutussilla. Helppoa kuin heinän teko!


Samettipulveri kastuu käsiä pestessä, mutta se myös kuivuu yhtä nopeasti. Nämä lakkaukset pysyi mulla hyvin siivouspäivänäkin, vaikka hanskoja en edes pitänyt. :)


Seuraavaksi onkin sitten vuorossa ystävänpäiväkynnet! :p

Kuinka moni aikoo lähteä haasteeseen mukaan? Mitä tykkäätte Elmosta? :)

28 kommenttia:

  1. Aivan mahtavat kynnet! ^_^ Mä pyrin pysymään haasteessa matkassa!

    VastaaPoista
  2. Voi kääk miten suloiset kynnet! :D <3 <3 Ja itse ajattelin myös lähteä haasteeseen mukaan :)

    VastaaPoista
  3. Hahaa, ihan mahtavat! :D Mä en lähde haasteeseen mukaan, sillä veikkaan sen aiheuttavan turhaa stressiä siitä, ettei keksi mitään hienoa ja ylimääräinen stressi tässä tilanteessa ei ole kyllä yhtään hyvä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oikein hyvänmielen lakkaukset! :D
      Muakin alkaa luultavasti aika nopeasti stressaamaan ja se stressi johtaa sitten äkkinäisiin päätöksiin, esim. Ylimääräisiin lakkaostoksiin.. :D

      Poista
  4. Voi hitsi miten söötit! Ja tuo pörheys houkuttelee. Olin varma, ettei näitä voi pitää kuin kuvatessa mutta jos kerran sanot, että pysyy niin pakkohan se on uskoa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitti!! :)

      Kyllä nämä pysyy tosi hyvin, kunhan vaan pulverit on kunnolla kiinni päällyslakassa. Kannattaa laittaa siis reilu kerros. :)

      Poista
  5. Voi apua miten ihanat! :D
    Mukana, ainakin yhdet kynnet viikossa :)

    VastaaPoista
  6. Hihi, onpa hauskat! Normaalisti en yhtään lämpene samettipulverikynsille, mutta nämä tuo kyllä hymyn huulille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mukava kuulla että tykkäät!! :) Ei tosissaan tule samettipulveria paljoa käytettyä, mutta välillä on ihana vain silitellä omia kynsiä! :D

      Poista
  7. Ihan mahottoman söpsöt kynnet! Ihanat ^.^
    Mie jätin nyt tän haasteen väliin kun entinenkin on vielä vaiheessa xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiiitos!! :)

      No siinä tapauksessa kannattaa tehdä ensimmäinen loppuun! :D

      Poista
  8. Aah, mä tuijottelin näitä instassakin jo! Niin mielettömän ihanat ja pehmosen näköset. :) Samettipulveri on mulla edelleen testaamatta, pitää kyllä ehottomasti testata vielä.

    VastaaPoista
  9. Ou mai gaad ku mahtavat kynnet! Minen kestä ku oot nuin taitava! <3 Tee lisää tällasia? Pliis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo suuret kiitokset!! <3 sinun kommentteja oonki jo kaipaillu! :)
      Tämmösiä pehmolakkauksia vois kyllä tehä useammin! :)

      Poista
  10. Ihanat!

    Mie olen tehnyt joskus keksimonsteri kynnet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Mimosa!! :) Keksimonsteri kävi itelläkin mielessä! :D

      Poista