sunnuntai 22. helmikuuta 2015

#ablecs15 - Matched To an Outfit

Kerkesinpäs tehdä viikon toisen haasteen! Huh, tuli kyllä aika kiire näiden kanssa.. :) Lakkaukset piti siis mätsätä jotenkin johonkin asuun. Mulle tuli vähän vaikeuksia sopivan vaatteen kanssa, kun mitään kivaa ei meinannut löytyä. Onneksi mun mekkokaapista löytyi yksi IHANA musta niittimekko, jonka ostin vuosia sitten BikBokista. Se samainen mekko maksoi silloin 35e ja oli kaupan ainoa jäljellä oleva kappale. En kiireissäni edes kokeillut mekkoa, vaan marssin suoraan kassalle ajatellen sen kuitenkin sopivan päälleni. No, eihän se mahtunut, eikä itseasiassa vieläkään mahdu.. :D En kuitenkaan palauttanut sitä, koska mekko oli yksi erikoisimpia joita olen nähnyt. Kyllä minä vielä joskus tuohon mekkoon mahdun niin, ettei se kiristä mistään kohdasta - näin mä ainakin itselleni uskottelen! :D


Lakkasin kynsille ensin kaksi kerrosta Ginan mustaa, vaikka yksi kerros olisi riittänyt peittämään kynteni. Päälle laitoin pikakuivattajan ja rupesin kiinnittelemään niittejä. Kovinkaan paljon en niitä saanut kynsille mahdutettua, joten mekon kaikkia kuvioita en pystynyt tekemään. Keskisormessa on liian isoja niittiympyröitä, mutta multa ei pienempiä löytynyt, joten niihin oli tyytyminen. Mekossa menee ihan samanlaisia niittejä pystysuunnassa, joten oli mukava saada ne myös kynsille. :) Nimettömään ja etusormeen jouduin vähän soveltamaan tilan puutteen vuoksi.


Laitoin niittien päälle vielä päällyslakan, joten tottakai lakkaukset ovat täynnä kuplia. :@ Mä tykkäsin näistä todella paljon, mutta kuplat vähän latistivat tunnelmaa..


Ja nyt tärkeään kysymykseen! Eihän keltään sattuisi löytymään tätä samaa mekkoa M-koossa? :D

30 kommenttia:

  1. Härrekyyd mikä mekko ja mitkä kynnet! Nyt ollaan kyllä niin samalla aaltopituudella että :). Mä rakastan niittejä laukuissa, kengissä, kynsissä, vaatteissa, koruissa, voileivissä (no ei vaie)! Mullapas on onneksi tullaisia rinkulaniittejä, joten pitänee askarrella joku päivä hieman kynsiä uuteen uskoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eiks vaan ookki ihana mekko! ;)
      Niittejä löytyy meikäläisenkin laukuista ja kengistä mielin määrin. :D Nuo rinkulat ois saanu olla pikkasen pienempiä, ne nimittäin karkas kynsiltä aika äkkiä! :o

      Poista
  2. IHANA mekko! <3 Ja kynnet sopii loistavasti sen kanssa yhteen :) wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan! :) Paremmalta näyttäis päällä :D Kiitoksia Anni! <3

      Poista
  3. Onhan noi nyt molemmat, mekko sekä kynnet, ihan hemmetin komiat!

    VastaaPoista
  4. Tosi nätit kynnet! Sopii hyvin tuohon mekkoon. :)

    VastaaPoista
  5. Omistan siis itsekin joitakin "kyllä mä tähän vielä joskus mahdun" -vaatteita :D Se on tylsää kun on joku ihana vaate, josta ei raaski lupua, mutta se vaan ei mahdu päälle. Ei valitettavasti satu olemaan pelastavaa mekkoa sulle. Toivottavasti joltain löytyy.

    Upeasti olet tuonut mekon tuohon lakkaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ähh! Sitä kun pitää aina luoda joku tunneside tavaroihin ja vaatteisiin. :D Onneksi toivo elää!
      Kiitos Enail! :)

      Poista
  6. Wou, tykkään ihan sikana näistä kynsistä! :) <3

    VastaaPoista
  7. Ihanat kynnet ja toi mekko. :o Ooh miten nätti!!

    VastaaPoista
  8. Voih miten hieno mekko! Ja kynnetkin on todella kauniit, sopii tosi hyvin mekon kanssa :)

    VastaaPoista
  9. Hei multakin löytyy kaapista näitä "kyllä mä vielä joskus mahdun" -mekkoja :'D Mutta ihana tuo sinun mekkosi ja vielä ihanammat kynnet! Ilman kuplia olisivat olleet aivan täydelliset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ouu! :D Niitä taitaakin löytyä joka toisen kaapista! :D
      Kiitos Viveka! :) <3

      Poista
  10. Siis tiiätkö, kun selailin instaa suht nopealla tahdilla ja sitten nää kynnet tuli. Mun oli pakko pysähtyä ja henkäsin ihan, kun nää erottu niiden kaikkien muiden kynsikuvien seasta niin älyttömän hyvin ja siis WAU. Niin tajuttoman upeat, musta ja niitit vaan toimii yhdessä. :)

    Ps. On se mekkokin tosi nätti. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih wau!! Aivan mieletön piristyskommentti! Kiitos ihan huikean paljon Tiina!! :) <3

      Poista
  11. Heissan taas! Nimitin sut mukaan The Liebster Awardiin, joka on siis eräänlainen haaste tuoreille bloggaajille, tarkoituksena levittää tietoisuutta pienemmistä blogeista. Lisää aiheesta löytyy tuoreimmasta postauksestani, toiottavasti tartut "haasteeseen"! :) http://nenasofias.blogspot.fi/2015/02/the-liebster-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksi haasteesta! :) En vielä osaa sanoa lähdenkö tähän mukaan, mutta jos ylimääräistä aikaa saan jostain raapastua, niin sitten toki! :)

      Poista