perjantai 30. tammikuuta 2015

Uslu Airlines - Hong Kong Heliport

Sain Bangerheadilta myös muutaman lakan esiteltäväksi, itselleni tuntemattomalta merkiltä. Minulle lähetettiin nämä lakat sokkona, en siis saanut itse näitä valita - mikä vain lisäsi jännitystä! Onneksi paketista paljastui mitä ihanimpia lakkoja. Sain siis kolme Uslu Arlines merkkistä lakkaa testiin, jotka esittelen kolmessa postauksessa. Kaikki lakat on pakattu omiin pahvisiin koteloihin. Itse en aio niitä säilyttää, mutta monet varmasti niistä pitää.



Kerron lyhyesti tästä merkistä, sillä itse tiedän näistä hyvin vähän. (Edit ennen julkaisua: Muistinkin juuri, että Fanin blogissa on näitä lakkoja muutama esitelty.)

Uslu Airlines on luksus kosmetiikkamerkki, jonka on kehitellyt turkkilainen meikkitaiteilija ja saksalainen yrittäjä. Uslu Airlinesilta ei löydy pelkästään kynsilakkoja, vaan myös muuta kosmetiikkaa. Kaikilla tuotteilla on omat nimet, ja ne on nimetty lentokenttien mukaan. Lakat ovat 5-free, eli eivät sisällä formaldehydiä, formaldehydikartsia, tolueenia, kamferia eikä DBP:tä.  Jos teitä kiinnostaa lukea merkistä lisää, niin tästä pääset tutkimaan! Bangerhead myy pääosin UA:n kynsilakkoja, mutta valikoimasta löytyy myös meikkisiveltimiä, huulikiiltoja- ja punia, ripsiväriä ja puuteria. Lakkojen hinta pyörii 20-21 euron kieppeillä, mutta nyt ne näyttäisi olevan alennettuna.


Näissä lakoissa ehkä parasta on se, että lakkojen nimet on myös lyhennettynä! Enpä ole moista ennen nähnytkään. Ei tarvi itse keksiä nimien lyhenteitä, vaikka pitkiä nimiä onkin. ;)



Halusin ensimmäisenä kynsilleni vihreän Hong Kong Heliportin. Vihreät ovat mulle edelleen hankalia, koska väri ei vaan miellytä minua millään tasolla. Ehkä tämänkin ongelman saa siedätyshoidolla katoamaan. HHP näytti kuitenkin harvinaisen hyvältä kynsilläni, mistä olin aika hämmentynyt!


Vihreä jelly, joka kuivuu mattaiseksi. Kynsille laitoin kolme kerrosta. Valoon kohdistettuna kynnet kuulsivat vielä hieman läpi, joten tämä lakka tarvitsee alleen peittävämmän lakan, jos ei jaksa kerrostaa. Lakassa on ihanan leveä suti, eikä kynsinauhoja tarvinnut pahemmin putsailla. Kuivuu nopeasti, mikä nopeuttaa kerrosten lakkaamista.


Kolme kerrosta ilman päällyslakkaa.

Kolme kerrosta + päällyslakka.

En enää raaski "tuhlata" lakkoja pelkkiin swatcheihin, joten minun oli tehtävä kynsille nopeat koristelut. Kynsivinyylit, valkoinen lakka ja muutamat neon-niitit yhdistettynä tähän vihreään lakkaan, saivat aikaan nätit ja nopeat lakkaukset. Tämä lakkaustyyli on se mitä eniten ikävöin mantelikynsissä.


Asettelin suorat kynsivinyylit kolmion muotoon ja lakkasin keskelle kerroksen Ginan valkoista. Kiinnitin limenvihreät niitit kynsien tyviin ja olinkin valmis aika altayksikön! :D Nämä oli kyllä helpot ja nopeat lakkaukset väsyneelle ihmislapselle.




Hong Kong Heliport on oikein mainio lakka laadultaan, vaikka kovin peittävä tämä ei olekaan. Leveä suti ja lakan nopea kuivuminen saa kuitenkin paljon plussaa! Nyt mun pitäisi swatchailla nuo kaksi muuta lakkaa. Tosin mulle on tarttunut aika paha flunssa ja olokin on sen mukainen. Mutta eiköhän tämä lakkahuuruissa hengailu auta avaamaan nenän tukkoisuuden, hah. :D

*Lakat on saatu blogiin Bangerheadilta esiteltäväksi. En hyödy mitään linkkien klikkailuista tai ostoista, ne ovat vain teitä varten!


Onko kenellekkään Uslu Airlines ennestään tuttu? Mitä pidätte lakkauksista? :)

10 kommenttia:

  1. Ihana lakka! Värikin on upea. Harmi vaan, että aika tyyris hinta...
    Hienot koristelut teit kynsille :)

    VastaaPoista
  2. Onpa upean sävyinen vihreä, nam! Ja lakkauski mahtava. Mää en varmasti tuu koskaan ostaan Uslun lakkoja, koska niiden hinta on niin järjetön. Mun kipuraja menee kympissä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos Kata! :)
      Samoilla fiiliksillä mennään, tosin mä voisin pulittaa hyvästä/ harvinaisesta sen 20e ellei enemmänkin.. :D

      Poista
  3. Mulla on vielä muutama lakka esittelemättä, mutta olen kyllä ollut todella tyytyväinen. :)

    VastaaPoista
  4. Vautsi, ihana lakka ja tosi kivat koristelut! Pirteät :) <3

    VastaaPoista