perjantai 7. marraskuuta 2014

Voihan kukkanen!

Silloin kun luulee olevansa hyvä jossain asiassa, todellisuus saattaa iskeä vasten kasvoja - ja lujaa. Näin mulle kävi, kun otin pitkästä aikaa dottarin käteeni. Kukkia halusin, ja kukkia sainkin, ei vaan taas lopputulos vastannut meikäläisen mielikuvia. 

Ideahan näihin kynsiin lähti eräästä upeasta KBShimmerin lakasta, joka sisältää erivärisiä neonglittereitä. Löytyy niin pinkkiä, vihreää kuin keltaista, valkoisella jellypohjalla tietenkin. Jos joku ei vielä tiedä mistä on kyse, niin minäpä kerron. :D Tämä lakka on nimeltään Mixed Peelings. Ostin sen eräältä toiselta kynsihöperöltä kesällä, mutta jotenkin se vain jäi laatikkoon. Nyt syksyn pimeimpinä iltoina kaipasin hieman pirteämpää lakkaa kynsille, ja Mixed Peelings oli siihen tarkoitukseen aika loistava valinta. Eipä mulla olekaan toista samanlaista piristyslakkaa. :D



Lakkasin aluksi jokaiseen kynteen kaksi kerrosta Chinan valkoista lakkaa. Mixed Peelings pääsi peukkuun, etusormeen ja pikkurilliin, ja sitä on valkoisen päällä kaksi kerrosta. Noita glittereitä sai kyllä olla onkimassa jatkuvalla syötöllä, ja pulloa piti ravistella aina yhden kynnen lakkauksen jälkeen. Ei siis mikään helpoin lakka. 


Nimettömään ja keskisormeen lakkasin muka niin ihania kukkia, mutta jos nyt ihan suoraan puhutaan, niin kyllähän nuo näyttää enemmän 4-vuotiaan tekeleiltä kuin aikuisen ihmisen. Tai veikkaisin, että jopa 4-vuotias maalaisi paremmin. :D Noh, en mä jaksa enää ottaa paineita mistään, joissain asioissa olen hyvä, ja joissain en. 
Niin, tosiaan kukat on tehty dottarilla käyttäen näitä kolmea lakkaa: Maybellinen Chic Chartreuse & Tropink, ja OPIn I Just Can't Cope-acabana.

Valitettavasti aurinko ei näyttäytynyt kertaakaan, kun nämä lakkaukset olivat kynsillä, joten jouduin ottamaan kuvat vessassa... :D Siksi kuvatkin on niin surkeita.

Vieläkö te käytätte neon-lakkoja, vai oletteko jo siirtyneet tummempiin? :)

10 kommenttia:

  1. Minusta nää on ihanat! Kauniit ja piristävät... <3

    VastaaPoista
  2. Tosi nätit! Neon-lakat piristää ihanasti tummaa ja pimeetä ilmaa! :)

    VastaaPoista
  3. Miusta nää on kivat kynnet, pirtsakat värit ^.^
    En ole vähään aikaan käyttänyt neoneita, mutta varmasti niitä tulee käytettyä pitkin talvea piristämään päiviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :)
      Sama täällä, on niitä kiva välillä käyttää. :)

      Poista
  4. neonit piristää!! tykkään näistä!! :)

    VastaaPoista