sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Christmas minions

Näin marraskuun loppupuolella mä ajattelin toteuttaa ensimmäiset joululakkaukset. Katsotaas, saanko enää toisia tai kolmansia jouluaiheisia lakkauksia tehtyä. Joulu kun ei ole ihan mun juttu. En voi sietää sitä älytöntä hypetystä, joka alkaa jo kuukausia ennen itse juhlaa. Kalentereita ja suklaita aletaan myymään jo lokakuussa - samaan aikaan tietysti tonttumusiikin raikuessa kauppojen käytävillä. Se siitä valituksesta.. Siirrytäänpä nyt vaikka niihin kynsiin.. ;)

Kauneudenkauppa.fi järjesti Joulukynsikilpailun, jossa on aika mahtavat palkinnot - niin osallistujille kuin äänestäjillekkin. Itse en osaa sivuuttaa kilpailuita, enkä tätäkään halunnut väliin jättää, vaikka aika viimetipalle jäikin. :) Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan!

Halusin tehdä hieman erilaiset jouluaiheiset kynnet, ja mulla tuli heti Minionsit mieleen. Oon kerran tehnyt ihan normaalit Minions lakkaukset, mutta niistä taitaa olla jo yli vuosi aikaa. Idea näihin joululakkauksiin "lainattu" >täältä<.


Kauneudenkaupan kynsikilpailussa oli yksi kriteeri: Lakkauksissa sai käyttää ainoastaan OPIn lakkoja. Kuumeisesti yritin etsiä sopivan sävyisiä lakkoja. Valkoista OPIa multa ei löytynyt ollenkaan, ja mustaakin löytyi vain satiinipintaisena. Onneksi kuitenkin Steady As She Rose näyttää kuvissa aika paljon valkoiselta! :D

Mielestäni nimetön onnistui kaikista parhaiten, ja muutkin kynnet kyllä menettelee. Pikkurilli ei sitten millään halunnut onnistua - se näyttää pikemminkin joltain sutulta. Eikä näistä lakkauksista mitkään tarkasti taiteillut tulleet, mutta kuitenkin aika hauskat, ja sen takia mä näistä tykkäänkin. :)


Lakkasin ensin jokaiseen kynteen kaksi kerrosta I Just Can't Cope-acabanaa, josta on tullut muuten ihan hirveän paksua. Se myös raidoittui paljon, onneksi sillä ei kuitenkaan ollut väliä, sillä päälle tuli niin paljon toisia lakkoja. Punainen lakka on Big Apple Red, jolla tein Minioneille haalarit ja takit, sekä tonttulakit. Hopea on This Gown Needs A Crown, joka valitettavasti joutuu nyt roskiin. Raukkaparka pääsi loppumaan ihan kokonaan. :(
Musta lakka on 4 In The Morning, ja tonttulakeissa oleva kultainen on Love.Angel.Music.Baby.


Kauneudenkauppa.fi arpoo kaikkien äänestäneiden kesken 50e arvoisen lahjakortin nettikauppaansa, joten kannattaa ihmeessä mennä antamaan tähtiä omille suosikeille! :) >Tästä< pääset katselemaan jouluisia kisakynsiä, ja >täältä< näet vielä minunkin lakkaukset. :)

Mitä tykkäätte pikku minioneista? Ja hei, miten te vietätte joulua, vai vietättekö ollenkaan? :)

24 kommenttia:

  1. Oi nää on hauskat ja tosi kivat :)
    Minä tykkään joulusta mutta en laita joulua kotiin ennen lunta. Näyttää tyhmältä jos on jouluvalot ja nurmikko paistaa. Jouluna parasta on yhdessäolo ja hyvä ruoka. Ja lasten joulumieli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! :)

      Se on kyllä totta, näyttäähän se aika hassulta. :D Joulussa ehdottomasti parasta on se yhdessäolo. :)

      Poista
  2. Mä en oo ikinä päässy jyvälle noista minioneista, enkä siis niistä liiemmin perusta, joten tämä huomioden tykkään kynsistä yllättävän paljon. Tosi hauskannäköiset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en ole minäkään! :D En ole tainnut ainuttakaan elokuvaa nähdä, mutta nuo hahmot on jotenkin söpöjä, joten tälläiset kynnet oli tehtävä. :)

      Kiitos paljon, mukava kuulla että tykkäät! :)

      Poista
  3. Siis näähän on aivan täydelliset<3 Mä en voi muuta kuin ihailla. :)

    VastaaPoista
  4. Nää on kyllä upeat, vaikka onkin jouluaiheiset. Pakko siis kommentoida ja kehua ja samalla pyörtää omat puheet... :D Me vietetään joulu kotona kahestaan seinien sisällä tiukasti möllöttäen... Hyvä me, hehe. :D

    VastaaPoista
  5. Ihan älysuloiset! Hihittelin näille pitkään itsekseni, kun ovat niin söppänät :D

    VastaaPoista
  6. Hih, mä tein vuosi sitten kans tämmöset kynnet:D Oikein söpöt oot minioneista saanu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli pakko käydä kurkkaamassa, ne sun tekeleet oli kyllä paljon siistimmät! :D
      Kiitos Anni! :)

      Poista
  7. Nää on niin hurjan hyvin tehdyt! Tosi ihanat. :)

    VastaaPoista
  8. Ei vitsi nää on kyllä söpöt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! :) tällaiset kommentit saa aina hymyilemään, kiitos Xalla!! :)

      Poista
  9. Tosi hauskat ja hyvi onnistuneet kynnet :)! Minionit on parhaita :D!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, mukava kuulla!! :)
      En oo nähnyt yhtään leffaa, mutta söpöjä ne ainaskin on! :)

      Poista
  10. Tosi hienosti tehty! Onnea voitosta! :)

    VastaaPoista