maanantai 28. heinäkuuta 2014

Scratch me!

Huomenta! :)

Tarkoitukseni oli tehdä ranskalainen manikyyri kahdella värillä, mutta se ei edennyt suunnittelua pidemmälle..  Olen joskus aiemminkin tehnyt tälläiset samaiset lakkaukset, ja halusin ehdottomasti kokeilla samaa pidemmillä kynsillä ja toisilla väreillä. Niinpä pohjalakaksi valikoitui OPI - This Gown Needs a Crown, jota on kynsillä kaksi kerrosta. Alkaa olla jo aika vaikea lakattava, sillä pulloa pitää käännellä ihan kunnolla, ennenkuin sieltä saa mitään sutiin.

Suorien kynsivinyyleiden avulla tein kynsiin terävät kolmiot käyttäen OPI - Big Apple Red lakkaa. TGNC kuulti hieman punaisen alta, mutta ei haitannut minua ollenkaan, sillä se näytti aika kivalta! Noita kahta lakkaa voisi joskus kerrostaa ja katsoa miten kivat niistä sitten tulisi. :)

Koska lakkaukset olivat punaisen lakan lisättyäni todella terävät näköiset, lisäsin kynsien tyveen vielä hopeiset piikkiniitit. Mielestäni onnistuin näissä oikein hyvin ja jopa rakastuin näihin lakkauksiin! <3




Tätä kirjoitellessani oikean käden kynnet ovat jo lyhyet. Sattui pieni vahinko, kun suutuspäissäni läsäytin leipäpaketin pöytään. Hyvä minä...

25 kommenttia:

  1. Nää on kyllä tosi onnistuneet! Tykkään :) <3

    VastaaPoista
  2. Juuri tällainen mani sopii hyvin kynsiesi muotoon. Näyttää niin hyvältä! Otahan jatkossa iisimmin niitten leipien kanssa :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos paljon! :) mäkin tykkään niiiiin tästä manista :D
      Pitää olla varovaisempi, ei kärsi enää katkoa kynsiä.. :/

      Poista
  3. Ihanat! Mä tykkään just tämmösistä kynsistä. Tein jokunen aika sitten samantyyppiset sinisellä ja kullalla - toimi nekin. :)

    VastaaPoista
  4. ihanat, varsinkin nuo piikkiniitit ! :)

    VastaaPoista
  5. Ei näistä voi olla tykkäämättä, upeat<3

    VastaaPoista
  6. Ohho, aika näyttävät kynnet!
    Kauan sulla yleensä pysyy tollaset niitit kynsillä ja millä liimaat ne kiinni? Pysyisköhän värittömällä lakalla ja Sechellä niinkun tavalliset niitit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viveka! :)
      Sanon että ei pysy! :D ainakaan pikakuivattajalla. Yön aikana oli tippunut 9 niittiä pois joten suosittelen käyttämään kynsiliimaa. :)

      Poista
  7. Upea lakkaus, sopii tosi hyvin tuohon kynsien malliin :)

    VastaaPoista
  8. Vau! On kyl mielettömän upeat kynnet. <3 Tykkään!

    VastaaPoista
  9. Hienot kynnet! Mäkin olin aikeissa kysyä niittien pysyvyydestä, mutta vastaushan on jo tuossa. Mulla nimittäin on noita samoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanneke! :)
      Toivottavasti oli apua! Tosin ihan satavarmasti en osaa sanoa pysyykö nuo niitit kauaa edes kynsiliimalla. Varmasti kuitenkin paremmin kuin pikakuivattajalla. :)

      Poista
  10. Lähetin sulle äsken ne mun kilpailukynnet. Tuliko ne perille? :)

    VastaaPoista
  11. Onpa upeennäköset kynnet! Noi niitit kyllä kruunaa komeuden(vai kauneuden?)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, paljon kiitoksia! :)
      Niitit oli kyllä passeli valinta lakkauksiin. :)

      Poista