keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Cadillacquer: Dexter kokoelma

Noniin! Vihdoinkin pääsin kirjoittelemaan tätä postausta! 

En ole ehkä ikinä tämän lakkaharrastukseni aikana ollut niin onnellinen uusista lakoista kuin nyt! Tilasin nimittäin n. kuukausi sitten Cadillacquerin Dexter kokoelman!!! Mä oon todella suuri Dexter-fani ja se sarja on oikeasti kaikkien aikojen paras! Ja kun sattumalta eksyin cadillacquerin sivuille facebookin kynsikoristelu ryhmän kautta, en voinut uskoa mun silmiä. DEXTER K-O-K-O-E-L-M-A.. Siinä vaiheessa menin niin sekaisin että näpyttelin koko kokoelman ostoskoriin.

Täysin mutkattomasti lakat eivät mulle saapuneet. Jäivät nimittäin tulliin ja jouduin pulittamaan ylimääräiset pari kymppiä että saisin lakat kotiin. Muutenkin maksoin itseni kipeäksi kokoelman tilatessani, että kyllähän se vähän kyrsi maksaa ylimääräistä. Onneksi nuo kaunokaiset sitten saapuivat mulle parissa päivässä tullin kynsistä.. :D
Kun paketti-ilmoitus sinä kauniina maanantai päivänä saapui, juoksin hetimiten postiin pakettia hakemaan. Voitte varmasti kuvitella miten onnellinen mä olin kotiin saapuessani ja pakettia auki repiessäni. Kirjaimellisesti kiljuin riemusta ja tanssin hulluna musiikin tahtiin. Hah. :D

En ole ikinä swatchannut lakkoja, mutta näiden kohdalla en voinut vastustaa ajatusta. Swatchit näette siis kaikista lakoista! Valitettavasti kuvat eivät ole huippulaatua, älkää siis kivittäkö mua! :D En ruvennut selittämään lakoista sen kummempaa, kuvat ovat nyt pääasiassa.




Tonight's The Night

Kynsille pääsi ensimmäisenä Tonight's the night, joka on kyllä todella upea! Sinistä shimmeriä violetilla pohjalla. Joukossa on myös neliönmuotoisia glittereitä. Levittyi täydellisesti ja tarvitsi vain kaksi kerrosta peittävyyteen.



The End Begins
Väriltään tumman vihreä, jossa seassa pientä shimmeriä ja kultaisia pyöreitä glittereitä. Tämänkin tarvitsi vain kaksi kerrosta peittävyyteen ja oli helppo lakattava.


Keep Breathing
Omaan silmään tämä näyttää vahvasti turkoosilta mutta muita swatcheja katsellessani jotkut näyttivät vaalean siniseltä. Noh, kuitenkin. Turkoosi creme täynnä violetteja pyöteitä glittereitä. Peitti kahdella kerroksella, eikä tästä ole muutenkaan mitään moitittavaa.


It's Going To Happen Again
Ooh! Tästä tuli heti mun lemppari. :) Vauvansininen ihanuus, jonka seassa on valkoisia ja sinisiä neliönmuotoisia glittereitä. Kahdella kerroksella sai tasaista ja peittävää jälkeä.


He Saw, She Saw
Olin aika ihmeissäni kun sain tämän lakan kynsille. Lievästi sanottuna leijailin kynsilakkataivaassa rakastuneena. Tuo on ihan jumalattoman kaunis nude lakka erikokoisine hex-glittereineen. En ole ikinä törmännyt vastaavanlaiseen lakkaan. Yleensä nudet ovat omaan silmääni todella tylsiä, mutta ei tämä! Levittyi kuin unelma ja peitti kahdella kerroksella.



Masterpiece
Tummanvihreä jelly, erikokoisilla punaisilla glittereillä varustettuna. Tämä on näistä lakoista ehkä eniten Dextermäinen, koska muistuttaa vahvasti veriroiskeita vihreän pinnan päällä. Mahtavan näköinen, mutta ei valitettavasti peittänyt ihan täydellisesti vielä kolmannellakaan kerroksella. Tarvitsee ehdottomasti jonkun lakan alleen, ellei halua lakata montaa kerrosta. Levittyvyydessä sen sijaan ei ole mitään moitittavaa.



Have A Killer Day
Tätä lakkaa odotin kaikista eniten värien ja glitterien sekamelskan vuoksi. Ei kuitenkaan säväyttänyt niin paljon kuin olin ajatellut, vaan lemppareiksini valikoitui vähän rauhallisemmat yksilöt.
Harmaa lakka, jonka seassa on pinkkejä hexejä sekä neliönmuotoisia glittereitä, pyöreitä violetteja glittereitä sekä pientä shimmeriä. Peitti juuri ja juuri kahdella kerroksella.



The Dark Defender
Tummansininen (ehkä vähän vihertävä?) jelly jonka seassa on vihreitä ja violetteja pikku hippusia. Tämä lakka oli yllättäjä! Todella kaunis ja mieleinen. Lakkasin pohjalle kerroksen valkoista lakkaa ja päälle kaksi kerrosta The Dark Defenderiä. Levittyi hyvin ja kuivui todella nopeasti!


Slice Of Life
Viimeisenä muttei vähäisimpänä, Slice of life. Punainen jelly täynnä violettia shimmeriä. Apua, tämä oli oikeasti kaikista vaikein kuvattava. En meinannut millään saada oikeaa sävyä esiin, saatika sitten tuota shimmeriä näkyviin. Kymmenien kuvien seasta löysin kuitenkin muutaman kelpo yksilön.
Tämänkin alle laitoin yhden kerroksen valkoista lakkaa ja itse punaista ihanuutta kaksi kerrosta. Tätä lakkaa voin vain ylistää! Kaunis, ihana, helppo lakattava ja nopea kuivumaan!



Nyt voisin sanoa olevani tosi Dexter-fani! :D Kokoelma on ihan huippu ja tykkäsin jokaisesta lakasta. Muutama lakka kuitenkin yllätti mut ihan täysin ja pääsivät heti mun lemppareiksi, It's Going To Happen Again, He Saw, She Saw & Slice Of Life.

Pidittekö te tästä kokoelmasta ja mitkä lakat voisitte kotiuttaa? ;)

14 kommenttia:

  1. Ihania kaikki <3 Eniten mieleen on kumminki Have a killer day & He saw, she saw! <3

    VastaaPoista
  2. Swatchkuvia tykkään ite aina tuijottaa ja valikoida ne lempparit niiden joukosta :) Näistä TOP3 on:
    Tonight's The Night, He Saw, She Saw ja Have A Killer Day. Tuo viimeinen oli vähän villi valinta, koska en yleensä pidä sekailaisista glitterpläjäyksistä. Mutta ainakin tää näyttää sun kynsillä tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! :)
      Mä en myöskään kauheasti pidä glitterpläjäyksistä mutta oli silti todella mieleinen :)

      Poista
  3. Tosi kiva kokoelma. Ihania lakkoja, upeita! Voisin ite kotiuttaa noista ainakin He Saw, She Saw, Have A Killer Day ja tuon Slice Of Life. :)

    VastaaPoista
  4. Have a killer day ja Slice of life taitaa olla mun lempparit, mut ihania kaikki ! :)

    VastaaPoista
  5. Ihania lakkoja. <3 Dexter on yks parhaimpia sarjoja munkin mielestä.

    VastaaPoista
  6. Onpas ihania lakkoja! It's Going To Happen Again on myös mun lemppari. :)

    VastaaPoista
  7. He saw, she saw oli kaikista herkuin. Kaikki on kyllä semmosia, että niitten kelpais lekotella mun lakkakorissa... :)

    VastaaPoista