lauantai 26. huhtikuuta 2014

Day 25: Inspired by fashion

Tämänpäivän kynsien inspiraation lähteenä toimi Mignonin värikäs mekko. En ole ikinä aikaisemmin kuullutkaan koko merkistä mutta etsiessäni googlesta mekkoja, tämä kaunokainen hyppäsi silmilleni. Tästähän oli jonkunlaiset kynnet tehtävä ja omasta mielestäni aika läheltä liippasi! :D
Mekon löydät täältä.


Keskisormi ja nimetön siis kuvastavat enemmän tuota mekkoa ja muut kynnet tein niinkuin itsestä tuntui parhaalta. Tykkäsin näistä kynsistä ihan mielettömästi, ehkä se johtuu tuosta värien kirjosta.
Skittlettehän näistä sitten loppupeleissä tulikin vaikka ei ollutkaan tarkoitus. :)


Nimettömiin ja keskisormiin lakkasin pohjalle kaksi kerrosta OPI - Pink-ing of you lakkaa. Tätä lakkaa on kyllä nähty aika monesti täällä blogin puolella mutta miksipä ei? Se on mun yksi lemppari vaaleanpunainen. :)
Tein siveltimen avulla keskelle kynttä samanlaisen kuvioinnin kuin mekossa käyttäen Wild&Mild - Nude cat lakkaa. Käytin myös OPI - Hey baby lakkaa pinkkeihin kohtiin. Lopuksi rajasin keskiosat mustalla akryylimaalilla. Huhhuh että nuo akryylimaalit on oikeasti helppoja. Ei rajaukset levinneetkään niinkuin ankanpaska vaan pysyivät siinä minne ne kuuluikin. Edes päällyslakka ei rajoja levittänyt. :)

Etusormiin lakkasin kaksi täysin helppoa ja peittävää kerrosta Hey Babya, sekä kiinnitin niihin mustat niitit. Pikkurilleihin ja peukaloihin tein puolestaan leimoja Pueenin laatasta numero 52. Ja pohjalakkana toimii Nude cat




Mitäs te tykkäätte? :)

6 kommenttia: