sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kultainen satiini

Kun tämä ihana satiininen kultainen lakka saapui mulle postissa, niin mulla oli hirveä hinku saada se kynsille. Edelliset lakkaukset pysyi mulla 2 päivää koska timanttien irrotessa halusin uudet lakkaukset mahdollisimman pian etten rupeaisi repimään vanhoja lakkoja pois.

Aluksi ei ollut mitään hajua mitä teen tai mitä lakkoja ottaisin kaveriksi tuolle OPIn kultaiselle lakalle. Omasta mielestäni parhaiten sopivat musta ja punainen joten niiden kanssa rupesin miettimään kivaa ja yksinkertaista lakkausta. No, eipä näiden tekeminen loppupeleissä sitten yksinkertaista ollutkaan.

Ensin yritin käyttää teippejä apuna, mutta niistä ei taas ollut miksikään joten päädyin tekemään kaiken siveltimellä. Kyllähän näissä muutama tunti sitten vierähtikin.



Love.Angel.Music.Baby. oooh, mikä ihana lakka. Tarvitsi laittaa vain kaksi kerrosta täydelliseen peittävyyteen ja kuivumisaikakin oli todella nopea. Tämä on kyllä niin ihana hipelöitävä lakka, koko ajan piti olla silittelemässä kynsiä :D

Kynsinauhat jäivät vähän epäsiisteiksi, punainen lakka vain levisi ja levisi vaikka sitä yritin kaikin keinoin poistaa, eikä tuo kultainen lakkakaan kovin helppo ole kynsinauhoilta siistiä. 





Nimettömiin laitoin 2 kerrosta OPI - Love.Angel.Music.Baby. - lakkaa ja tuota samaa on myös muiden kynsien koristeluissa.
Pikkurillissä ja keskisormessa kolme nopeasti kuivuvaa kerrosta OPI - Big Apple Red - lakkaa, ja käytetty myös joidenkin kynsien koristeluissa. Perun muuten sanani tuosta lakasta, ei se olekkaan The Punainen.. :D Jos haluaa peittävän tuloksen niin mun kynsiin tuota tarvii ainakin neljä kerrosta. Tekisi mieli laittaa myyntiin mutta kun tuo on mun ainoa punainen lakka. Suositelkaa jotain super hyvää punaista lakkaa? Mä haluan tuosta eroon :D
Etusormissa ja peukuissa on 2 kerrosta Chinan Liquid Leatheria vaikka yksi olisi riittänyt.


Kaikenkaikkiaan ihan kivat lakkaukset vaikka en näitä jaksanutkaan kuin päivän katsella. :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti