maanantai 31. maaliskuuta 2014

Day 23: Inspired by a movie


Aurinkoista maanantaita! <3
Mulla oli todella suuri valinnan vaikeus miettiessä mistä leffasta hakisin inspiraatiota. Mielessä kävi vaikka mitä kauhuleffoista nyyhkyleffoihin. Ensimmäisenä kuitenkin mieleen tupsahti Painajainen Elm Streetillä. Legendaarinen 80-luvun kauhuleffa. Niistä on tehty aika monta jatko-osaa ja tykkään ihan jokaisesta. Kynsille asti en kuitenkaan saanut ideoita. Sitten rupesinkin miettimään lastenelokuvia ja yhtäkkiä se tuli mieleen: Simpsonit. 

Kynsillä siis koko simpsonin perhe. Peukalossa Marge Simpson ihanan tukkansa kanssa :D Tuosta kynnestä tuli omasta mielestäni kaikista paras. Tein kynnen kärkeen keltaisella lakalla Margen naaman ja dottingtoolilla hiukset. 
Etusormessa komeilee kaikessa kauheudessaan Lisa, joka on oikeasti paljon suloisempi, en vain saanut sitä suloisuutta kynsille.. Keskisormessa Bart, joka ei myöskään laisinkaan näytä oikealta Bartilta mutta en anna sen häiritä, näistä tuli kuitenkin ihan söpöt ja kaikki ainakin tähän mennessä on tunnistanut hahmot. :)

Nimettömän kynnessä Homer Simpson, Simpsoneitten hauskin hahmo. Käsinmaalamistaitojeni takia Homer näyttää alkoholisoituneelta spurgulta, mutta mun käsitysteni mukaan sen oikeasti on sitä.. :Dd
Pikkurillissä ihana vauveli Maggie. Tuon osasin suurinpiirtein tehdä, tutti on vain vähän liian pieni ja väärän värinen. But who cares? :D






Toisen käden kynsiin mulla oli tarkoitus tehdä noiden hahmojen omat ns. tavarat. Niinkuin Bartilla on esimerkiksi skeittilauta ja Lisalla käyrätorvi (onkohan tuo sen oikea nimitys..?). Onnistuin sitten pilaamaan toisen käden niin hienosti, etten edes viitsinyt alkaa tehdä niitä uudestaan. Olin niin väsynyt Simpson hahmojen tekemisestä, joissa tosiaan vierähti ainakin pari tuntia joten lakkasin kynnet pelkästään keltaisella ilman minkäännäköisiä koristeluja. 
Seche sitten meni levittämään dottingtoolilla tehtyjä mustia kohtia. Onneksi ei kuitenkaan liian pahasti.


Ylpeyden aiheeni, kaunis Marge Simpson!

Kaikki olen tehdyt dottingtoolia apuna käyttäen :)

Liquid Leather | White on White | Mauve Kiss| Vainilla | I Just Can't Cope-Acabana

Mitä piditte? :)

10 kommenttia:

  1. Hauskat! :)
    Lisan soitin on saksofoni :)

    VastaaPoista
  2. Aivan älyttömän hyvin oot onnistunut! :) Multa ei kyllä luonnistuisi tuo hahmojen tekeminen sitten ollenkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Fani! Kiitos ♡ mullakin näytti nämä päässä paljon kivemmilta ku kynsillä.. :D harjotusta vaan nii kyllä ne sitte! :)

      Poista
  3. Tulee vähäsen mieleen näistä sinun versioista south park tyylillä tehdyt simpsonit :D Mutta aivan huiput ♥ Mun on ees turha yrittää myöskään alkaa maalailemaan jotain minkä pitäisi esittää tiettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi♡ hahah, oli pakko käydä googlettamassa nuo :D jooh taitaapi kynnet näyttää enemmän south park simpsoneilta ku oikeilta :D

      Poista
  4. Mahtavat! Hymy nous huulille ku näitä katto...

    VastaaPoista