sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Day 22: Inspired by a song


Jos haluat apua tähän haasteeseen, tee näin:  1. Valitse lakoistasi yksi tai muutama väri. 2. Mene youtubeen ja kirjoita valitsemasi väri hakukenttään. 3. Löydä biisi ja tee siitä kynnet. Tsadaa! Näin helppoa se on :D

Coldplayn Yellow on aika ihana höpönpöpönpöppö rakkauskipale. Vaikka kuinka yritin miettiä joistain lempikappaleistani inspiraatiota kynsiin, niin en vain keksinyt. Tyydyin sitten tuohon biisiin. Ei se huono ole mutta ei myöskään kuulu lemppareihini. Joskus huonoina päivinä saatan kuunnella tätä. Tiedättekö sen tunteen kun joskus joidenkin tiettyjen biisien kuunteleminen antaa edes vähän voimaa ja lohtua? Kun ne kappaleet saa tuntemaan ettei kaikki olekkaan niin huonosti?
Mulla on niitä aika monia ja niitä kuunnellessa voi vain itkeä ja hymyillä samaan aikaan koska loppupeleissä kaikki on ihan hyvin. :)

Mä oon itse aika herkkis ja aika monet biisit saa mut itkemään jos syvennyn niiden sanomaan kunnolla. Tämä Yellow kappale ei kylläkään kosketa mua mitenkään syvältä mutta suuremmitta puheitta, siirrytään näihin kynsiin jotka on todella pikaisesti tehdyt.


Pohjalle laitoin kaksi kerrosta OPI - I Just Can't Cope-Acabana. Nyt tuo lakka käyttäytyi kynsillä paljon paremmin kuin viime kerralla. Ei kupliintunut ollenkaan ja levittyi oikein nätisti. Mikähän siinä on kun noista mun lakoista tulee parempia kun ne saa levätä pimeässä laatikossa muutamia päiviä? :D

Nimettömiin leimasin kuviot Bundle Monsterin laatasta BM-311 ja leimauslakkana toimi Chinan Liquid Leather. Laiskana ihmisenä kiinnitin muihin kynsiin mustia niittejä pikakuivattajalla.

Oon kyllä ihan huippu mitä tulee lakkausten siistimiseen.... :D No pakko pistää se kiireen piikkiin. Kuvatkin oli nimittäin otettava samantein enkä oikein kerennyt tutkailemaan niitä tarkemmin.



Unohdinpa sitten kiireessä ottaa kuvat myöskin käytetyistä lakoista ja tarvikkeista, jösses.. :D Lista saapi nyt kelvata! :)

Käytetyt:

OPI- I Just Can't Cope-Acabana (x2)
China Glaze - Liquid Leather (leimat)
Mustat niitit (ebay)

6 kommenttia: