sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Day 18: Half moons

Jeeee! Vihdoinkin sain käsiini niin hartaasti odotetut sechen pikakuivattajat. Paketilla kesti tasan viikon saapua, mikä on ihan superhyvä juttu! Eipä tarvinnut kauaa odotella :) Hintaa näille tuli postikulujen kanssa yhteensä n. 22e. Ei paha laisinkaan? Jos alkoi kiinnostamaan, niin tässä linkki :)



Mä en voinut enää pitää näppejäni erossa noista Gwen Stefanin minilakoista vaan halusin nopeasti mustan ja pinkin kynsille. Taisin rakastua noihin lakkoihin. Siis ihan oikeasti, tuo musta satiinilakka on jotain niiin älyttömän kaunista. Pakko hankkia kumpaakin täysikokoiset pullot!

Halusin että lakkaukset pysyisivät mulla mahdollisimman pitkään joten ihanasta satiinipinnasta huolimatta oli pakko laittaa pikakuivattaja päälle.


No ei ne niin kivoilta näyttänytkään, joten lakkasin pinnan mataksi jotta tuo musta lakka näyttäisi edes vähän siltä miltä sen pitäisi.
Mä pidän näistä harvinaisen paljon ja tuo mustan ja pinkin yhdistäminen ei voi mennä pieleen. Ne on kuin luotu toisilleen. :D



Niin tosiaan.. Nimettömissä on pohjalla kaksi kerrosta OPI - 4 in the morning -lakkaa. Käytin puolikuiden tekemisessä apuna ranskistarroja. Sen päällä 2 kerrosta OPI - Hey baby -lakkaa. Muissa kynsissä lakat on päinvaistoin. :) Toki olisin voinut lisätä kynsiin jotain lisähärpäkettä, mutta ei ne siinä vaihessa kaivannut mitään.




 Seche Vite pikakuivattaja | Matta päällyslakka | Hey Baby | 4 In The Morning



Mitäs piditte? :)

8 kommenttia:

  1. Uu, onpas kivat. :) Mulla on puolikuumaniin vähän viha-rakkaus-suhde, en osaa päättää onko se kiva vai ei. :D Mutta pinkki ja musta toimii tässä ehottomasti hyvin, mattana vielä paremmin.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat! Mullakin on juuri tuota mustaa kynsillä :3

    VastaaPoista