perjantai 21. maaliskuuta 2014

Day 17: Glitter

Enpä olisi uskonut että jatkan tätä haastetta näinkin pian mutta tämä pääsi tapahtumaan vähän niinkuin
vahingossa. Mulla ei ollut tarkoitus jatkaa vielä, mutta tein glitterkynnet ja ajattelin sitten jatkaa siitä mihin jäin. Näiden jälkeen tulee vielä parit haastekynnet aina vesimarmorointiin asti, sitten pidetään taas vähän taukoa :D


Glitterkynnet siis.. Näistä tuli aika simppelit ja ihan kivat. Glittereiden asetteluunkaan ei kulunut kauheasti aikaa, olisiko mennyt n. 5 minuuttia nimettömissä. Jos nuo glitterpallukat olisi korvannut strasseilla, niin näissä olisi varmasti mennyt ikuisuus. :D




Kynsillä siis kaksi kerrosta China Glaze - That's Shore Bright -lakkaa. Tuo lakkahan kuivuu mataksi, mutta Konadin pikakuivattajalla siitä sai kiiltäväpintaisen. 
Glitterit ongittu rakkaasta OPI- I Snow You Love Me -lakasta. Tätä on kyllä viimeaikoina näkynyt kynsillä aika paljon, mutta ketäpä tuo haittaa ;)

Eihän nuo kynnet nyt näytäkkään enää niin lyhyiltä mitä viilauksen jälkeen. Kyllä se kynsien hoitaminen vaan tekee ihmeitä. Kasvu on todella nopeaa viimevuoteen verrattuna, jolloin en hoitanut kynsiäni ollenkaan. En rasvaillut käsiä, käyttänyt alus- tai päällyslakkoja enkä pahemmin viilaillutkaan. Nyt ollaan jo paremmilla jäljillä mitä tulee käsien/kynsien hoitamiseen vaikka en ihan kaikesta kaikkea tiedäkkään. :)




Poistin lakan pelkillä vanulapuilla vaikka mulla oli tarkoitus laittaa foliot päälle.. Eihän ne glitterit tietenkään lähteneet.. :D Taidan sittenkin tarvita sen Peel off- aluslakan.



I Snow You Love Me | That's Shore Bright

12 kommenttia:

  1. Hienot kynnet. :) Täällä kans tarvittaisiin sitä peel off- aluslakkaa. Helpottuisi huomattavasti glittereiden poisto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jepp se on kyllä must have lakka, varsinkin jos käyttää paljon glitterlakkoja. Itellä ei oiken tule kauheasti käytettyä kylläkään. :)

      Poista
  2. Hauskan näköset nuo kynnet pelkillä glittereillä... :D Nätti tuo lila lakka!

    VastaaPoista
  3. Koskakohan sais itsekin hankittua ton I Snow You Love Me:n. Se on niin ihana. Hauskalta näyttää lakan poiston jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti tilaamaan siitä kuule! :D Tuon kun hankkii niin ei paljon tarvi strassien kanssa hermoja menettää!

      Poista
  4. Täällä myös on yksi, joka on ilman ISYLM:iä :o Mua aina ärsyttää, kun suunnittelen koristelut yleensä kun pohjalakka on valittu. Myöhästä sitä on sen jälkeen enään peel offia käyttää :'D Mua kiinnostais kovasti testata sitä Opin versiota. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen hämmentynyt, tuo lakkahan on pakko olla kaikilla! :D Oli itseasiassa ihan ensimmäisiä OPIn lakkojani, eikä oo kyllä päivääkään tarvinnut katua tuon hankkimista :)
      Mulla on kyllä vähän sama vika.. :D

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Minä en luovuta! :D Ei ihan viitsinyt keskenkään jättää, eiköhän tämä tässä sivussa mene :)

      Poista
  6. peel off helpottaa arkea kyllä paljon! kivat kynnet, tuli mieleen discopallot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :)
      Se kyllä varmasti helpottaisi, vieläkun saisi aikaseksi sen hankkia.. :D

      Poista