maanantai 10. maaliskuuta 2014

Day 16: Tribal Print

En ole muutamaan päivään lakannut omia kynsiä koska jotenkin koko haaste on alkanut ahdistamaan. Kunhan tämä haaste on ohi, niin tuskin tulee pitkään aikaan mitään tämmöistä. Sisko halusi että teen hänelle kynnet ja jotta saisin tämän haasteen nopeasti päätökseen niin tein tämän päivän haasteen hänelle. Kävin youtubessa tutoja läpi koska en ole ikinä tehnyt tämän tyylisiä kynsiä. Löysinkin sitten näyttävän ja helpon tuton johon pääsette tästä. Laitoin päälle uuden päällyslakan ja siinä sitten kävi niin että kuvioinnit levisi ku ankan p*ska. 




Musta tuntuu että jätän tämän haasteen kesken ja jatkan sitten jossain vaiheessa jos kiinnostaa. Lakkauksista on tullut ihan kauheita ja teen mielummin sellaisia lakkauksia joita jaksaa katsella enemmän kuin yhden päivän.
Olen nyt muutaman kerran kokeillut tuota INM Out the door - pikakuivattajaa.. Voisin sanoa olevani aika pettynyt koko lakkaan, ei mielestäni ole mikään nopeasti kuivattava. Taidan pitäytyä sechessä.


6 kommenttia:

  1. Eeeeeeeei, älä jätä kesken!!! :D Jaksat varmasti loppuun asti, puolivälissä jo!

    Mulla oli pitkään käytössä Seche, nyt taas INM OutTheDoor ja tykkään molemmista. INMiä nyt sellainen iso puteli, katsotaan mitä sen jälkeen kokeilen kun saan sen loppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähä aikaa mietin eilen tätä, ja aattelin sitten toteuttaa tämän vähän hitaammin. kauheella vauhilla nimittäin menty :D
      Molemmat on varmasti hyvä. Itelle sopii vain paremmin tuo Seche, koska teen kynnet aina illalla ja niissä menee välillä niin kauan että pakko mennä suoraan nukkumaan kynsien teon jälkeen.
      Pitäisi varmaan ostaa testiin eri pikakuivattajia, eiköhän se paras sitten joskus löydy! :D

      Poista
  2. Itse aloitin tämän haasteen vuosi sitten ja nyt vasta vedellään viimeisiä :) Oon tehnyt kuukaudessa about 2 haastekynnet. :) Mä en meinaan pystyisi itse toteuttamaan näin nopeasti tätä haastetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin! Olisi pitäny itekki alottaa vähän rauhallisemmin mutta mulla vaan oli sellanen mielikuva että haaste pitää toteuttaa mahdollisimman nopeasti :D..
      Voisi itekkin ottaa käytäntöön tuon saman jutun, jos tekisi vaikka yhdet haastekynnet viikossa :)

      Poista
    2. Voi ei :D Ei todellakaan tarvi toteuttaa nopeasti :) Toteutat omaan tahtiin niin se on parasta! :) Älä ainakaan kesken jätä :)

      Poista
    3. Niimpä! :) Juu, en jätä kesken, teen vain hissunkisssun :)

      Poista