lauantai 8. maaliskuuta 2014

Day 15: Delicate print

Hempeää siis luvassa. Itse tykkäsin näistä kovasti. En tee skittlettejä useasti koska yleensä mä en vaan keksi mitä värejä yhdistäisin. Mulle saapui eilen viikko sitten tilaamani kynsilakat jotka tilasin kosmetik4less verkkokaupasta. Ihka ensimmäiset essencen lakat ja oon nyt jo ihan myyty. Niin kauniita lakkoja joissa on ihanat leveät sudit. Lakkojen koostumuskin on aivan jotain mahtavaa, eli näitä on pakko tilata lisää! Näillä uusilla lakoilla sitten lähdin lakkausta suunnittelemaan ja koska tuo sininen essencen If I were a boy myös toimii leimauksessa erinomaisesti niin käytin sitä keskisormien kuvioissa. Myös helmenpuolikkaat pääsivät osaksi lakkausta sillä ne sopivat parhaiten tuon nuden hiekkalakan kanssa. Helmet ovat hiukan liian suuria mutta ei anneta sen haitata. :)


 Sain onneksi taltioitua puhelimellani tuon ihanan Hey, nude! - lakan omassa kauniissa elementissään. Jouduin tosin laittamaan lakkaa neljä kerrosta että se peitti. Olisi varmaan pitänyt laittaa joku nude lakka alle, mutta se oli liian myöhäistä kahden kerroksen jälkeen enkä jaksanut alkaa poistelemaan lakkoja.






Käytetyt:

Essence - If i were a boy
Essence - Hey, nude!
China Glaze - White on white
Helmenpuolikkaat

2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet jälleen! :) Mikään ei oo kyllä ärsyttävämpää kuin huomata puolessa välissä lakkauksia, että joku lakka ei peitäkään täydellisesti! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Heidi! :)
    No niimpä! Kyllä meinas huumorintaju loppua :D

    VastaaPoista