tiistai 4. maaliskuuta 2014

Day 12: Stripes

Muistuttelen vielä, että enää torstaihin asti aikaa osallistua arvontaan! Tässä linkki ARVONTAAN!


Sitten tämän päivän kynsiin. Mulla oli oikeasti tarkoitus tehdä vähän haastavammat kynnet mutta taas mentiin sieltä missä aita on matalin. :D Jos nyt vaikka tekisin lupauksen, että jatkossa pistän itseni koville ja keksin jotain mielenkiintoisempaa. 
Viime aikoina olen yllättävän usein kynsilakkoja valitessa tarttunut valkoiseen lakkaan. Ennen pidin koko väriä todella tylsänä.




Nämäkin kynnet oli helpot ja nopeat tehdä.
Pohjalakkana käytin H&M Tumman sinistä lakkaa joka on jo aika paksua tavaraa. Yksi kerros olisi ollut peittävyydeltään hyvä, mutta koska lakka kupli niin laitoin toisen kerroksen.
Pohjalakan päälle laitoin kerroksen Seppälän Nails - Blue river lakkaa, niin että pohjalakan reunat jäivät näkyviin. Samaa toistetaan niin kauan eriväreillä kunnes omaa silmää miellyttää.


"Kirsikkana kakun päälle" teín vielä siveltimellä H&M sinisellä lakalla viivat valkoisen osan päälle. No nyt on ainakin raitaa kyllästymiseen asti. Suoriahan noista viivoista ei tullut, mutta kyllä näitä iltaan asti katselee.




H&M - Blue, China Glaze - white on white, Nails - Blue river, Sivellin

4 kommenttia:

  1. Mä en oo uskaltanut kokeilla tehdä raita kynsiä, että maalaisin ne siveltimella :D Niistä tulis varmasti siksakki kynnet sitten :D Mutta nää on kivan väriset ü

    VastaaPoista
  2. Nojoo, eihän nämäkään kovin suorat ole :D Kaikki muut on tehty lakkapullojen omilla siveltimillä paitsi tuo päällimmäisin raita :)
    Harjoitus tekee mestarin! :)
    Kiitoksia ♥

    VastaaPoista
  3. Kivat, vähän semmoset seilori-henkiset! Tykkään :)

    VastaaPoista