perjantai 28. helmikuuta 2014

Day 8: Metallic nails

Kynsinauhat on taas päässyt repsottamaan mukavasti, mutta mun kynnet.. Ne on oikeasti alkanut kasvamaan kunnolla, ei ole lohkeillut tai liuskottunut. Ne on ollu ihan täydellisessä kunnossa siitä lähtien kun aloitin tämän blogin. Voisin siis sanoa että bloggaaminen pelasti kynteni! :D Kynnet on myös suurinpiirtein saman pituiset keskenään. :O

 Nojuu, sitten päivän haasteeseen. Rehellisesti sanottuna en oikein ymmärtänyt päivän haastetta (idiootti) :D joten googletin tuon ja katsoin mitä muut ovat tehteet. Tein sitten ihan simppelit ja nopeat lakkaukset.


Etusormea ei kuvissa näy, sillä siitä lähti niitti irti alta aikayksikön. Kaksi kertaa laitoin uuden niitin paikoilleen mutta se ei vaan pysyny siinä, njääh.


Alla 2 kerrosta OPIn This gown needs a crown, pyöreät kultaiset niitit ja sechen pikakuivattaja. 


Nämäkin oli ihan kivat kynsillä mutta ihan hitokseen ärsyttävät koska kun niitit lähti irtoilemaan niin sitten lähti myös lakka. Lakkaukset lähti poistoon seuraavana päivänä.

Käytetyt:

OPI - This Gown Needs a Crown x2
Kultaiset pyöreät niitit

PS. Tilasin Kaisan suosittelemana INM Out the door - pikakuivattajan, toivottavasti se saapuisi jo ensiviikolla koska mulla alkaa loppumaan kaikki päällyslakat. Niin ja tilasin myöskin OPIn Brasilia-kokoelmasta ne Beach Sandies minilakat, niitä odotellessa! :)

2 kommenttia:

  1. Very cute and elegant mani. I love the silver and gold combination :)

    VastaaPoista
  2. Thanks a lot! I wanted something simple so i thought that those 2 would look nice together :)

    VastaaPoista