torstai 20. helmikuuta 2014

Day 3: Yellow nails

Keltaiset kynnet.. joopajoo .. :D Mulla on tasan yksi keltainen lakka ja sekin vetelee viimeisiään. Aina kynsilakkoja ostaessa mietin että voisinko mä olla tämän värisillä kynsillä koko päivän. Keltainen ei ole sellainen väri. Tietenkin aina koristeluihin saattaa tarvita ja onneksi mulla on yksi keltainen koristelulakka, vaikka tuskin sitä tulee useasti käytettyä. Mutta mennäänpä asiaan. Keltaisesta mulla tuli mieleen vain ampiaiset, joten pakkohan sellaiset oli tehdä. Sisko joutui koekaniiniksi koska en halunnut poista omia lakkojani :D Pahoittelen kuvan laatua.

Alla kaksi kerrosta dependin lakkaa. Nimettömän ampparin raidat sekä mustat pisteet tehty Chinan liquid leatherilla. Etusormen ampiainen leimattu bundlemonsterin laatasta.
Juu ei näistä mitkään mahtavat tullu ja niinkuin sisko sanoi, nämä sopisi paremmin lastenkutsuille.. :D

Ja jottei postaus jäisi aivan vajaaksi niin ajattelin myös tänne blogin puolelle laittaa kuvan näistä Minions-kynsistä koska nämä varmasti luottaisi tämän päivän haasteesta. Tarkoitus oli postata näistä tämän päivän haasteena, mutta sehän olisi huijausta (:D), nämäkun on tehty viimevuoden puolella, muistaakseni.


Käytetyt:

Dependin keltainen lakka
China Glaze - Liquid Leather
Bundlemonsterin laatta
koristeluteippiä & dottingtool

4 kommenttia: