keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Day 2: Orange nails

Nyt ois vuorossa oranssit kynnet. Mulla oli hirveä miettiminen mitä tekisin koska oranssi väri ei ole ihan se mun juttu. Selailin sitten inspiraation toivossa pinterestiä ja sieltä löytyikin sitten pitkän etsimisen jälkeen kivat niittikynnet. Päätin sitten toteuttaa ne koska siihen hätään ei muutakaan löytynyt ja pää löi ihan tyhjää. Kynsistä tulikin ihan kivat ja olisin niitä varmaan voinut tuijotella parikin päivää, muttta niitit lähti irtoilemaan. Huonoksi todetun tapani mukaan lähdin sitten repimään lakkoja pois tylsyyden iskiessä. Poistin lakat jo seuraavana päivänä.. 


 Olisin voinut jättää laukkaukset näinkin simppeleiksi, mutta kaipailin joukkoon jotain muutakin.


Maalailin sitten vapaalla kädellä ja ohuella siveltimellä kolmioita sun muuta, ja sen kyllä huomaa. Jälki on hieman suttuista. Koristeluteippiä en käyttänyt koska ne on mun mielestä todella ärsyttäviä, enkä ymmärrä miten kukaan osaa kohdistaa niitä kunnolla! :D Saatika sitten poistaa niitä ilman kynsilakan leviämistä.
 Onneksi tilasin kuun alussa ebaysta kuvoiden tekemiseen tarkoitettua teippiä (klikkaa), joten eiköhän tämäkin ongelma ratkea.
Tämä Diffin oranssi kynsilakka oli todella ärsyttävä lakattava. Oli niin tönkköä kamaa, raidoittui kamalasti eikä peittänyt edes kolmella kerroksella. Tämän putelin sain siskoltani tuliaisena Thaimaasta.
Pakko vielä hehkuttaa (koska olen tästä niin innoissani etten meinaa pysyä housuissani :D) että kynsiteippi ei ollut ainoa mitä ebaysta tilasin. Löysin nimittäin halvalla (8,50e) lightboxin kuvailua varten. Enää puuttuisi päivänvalo lamput ja luultavasti ne hankinkin kuun lopussa :)

Käytetyt:

Diffi- XS(?) x3
China glaze - Liquid leather
Niitit- eBay

2 kommenttia: